logo

Produkty

 

 

51214 Luxusné tapety Saturn UNIVERSE

Katalóg:

Odolnosť:
nižšia odolnosť
Povrch:
lesklý podklad
Farba:
medená
Vzor:
vlnovky
Materiál:
sklená drť na vliesovej podložke
Výrobca - Kolekcia:
HOHENBERGER Universe
Výrobca:
HOHENBERGER
Výrobca: HOHENBERGER
Záručná doba: 24 mesiacov
ID produktu: HOHENBERGER/Universe/51214
Dostupnosť: 7-21 dní
166.30 rolka
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Uvedená cena je za 1 rolku tapety. Jedna rolka tapety obsahuje 10,05 x 0,53 m.

Tapety kolekcie Universe dokonale ohúria svojou jedinečnou sofistikovanosťou. Vďaka perfektnej kombinácii, sklenej drte s unikátnymi vzormi, dokážu vykúzliť neopakovateľné optické ilúzie. Tie sa v priebehu dňa neustále menia, v závislosti od množstva svetla, kotré dopadá na tapety, a tak každú minútu pretvárajú vaše domovy na jedinečné očarujúce interiéry.

Tapeta Universe - 51214
Rozmery rolky: 10,05 x 0,53 m
Opakovanie vzoru (raport) 32 cm
Materiál: vlies
Odtieň podkladu: tmavomodrý, medený s jemnými metalickými odleskami
Odtieň vzoru: čierny

 

Ďalšou známkou ich neprekonateľnej kvality je fakt, že sa udržateľne vyrábajú v Nemecku stopercentne bez PVC, plastifikátorov a iných rozpúšťadiel, ktoré negatívne ovplyvňujú zdravú klímu či životné prostredie vášho domova. 

Vďaka použitému materiálu a kvalitnému spracovaniu je zaistená pevnosť, farebná stálosť, jednoduchá údržba a dlhá trvanlivosť. Tapety pôsobia tiež čiastočne ako tepelný a zvukový izolátor. Preklenujú drobné trhliny v podklade a sú ideálne na akýkoľvek povrch.

Upozornenie: farebné odtiene výrobku nemusia byť presne totožné s uvedeným obrázkom vzhľadom na odlišnosť prenosu farieb vašim monitorom. Výrobca a ani dodávateľ nezodpovedajú za rozdiely farebného prevedenia originálneho výrobku, ktorý ste si objednali, preto uvedená skutočnosť nemôže byť podnetom pre reklamáciu.

Podklad:  musí byť vystierkovaný /dôležité pre výborný výsledok a lepenie bez viditeľných spojov/, napenetrovaný a nosný - bez odlupujúcich sa častí. Odporúčané stierky viď karta príslušenstvo.

Lepenie: je potrebné sledovať priloženú etiketu s ikonami a technický popis. Použite správne lepidlo odporúčané výrobcom. Odporúčané lepidlá viď karta príslušenstvo.

Na stiahnutie:

 

Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom