logo

Produkty

 

 

26788 Vliesové tapety Batik CRAFTED

Odolnosť:
stredná odolnosť
Materiál:
vlies
Povrch:
metalický
Farba:
hnedosivá
Vzor:
geometrický
Výrobca: HOHENBERGER
Záručná doba: 24 mesiacov
ID produktu: HOHENBERGER/Crafted/26788
Dostupnosť: 7-21 dní
94.20 rolka
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Uvedená cena je za 1 rolku tapety. Jedna rolka tapety obsahuje 8,5 x 0,7 m.

Upozornenie: farebné odtiene výrobku nemusia byť presne totožné s uvedeným obrázkom vzhľadom na odlišnosť prenosu farieb vašim monitorom. Výrobca a ani dodávateľ nezodpovedajú za rozdiely farebného prevedenia originálneho výrobku, ktorý ste si objednali, preto uvedená skutočnosť nemôže byť podnetom pre reklamáciu.
 
Rozmery rolky: 8,5 x 0,7 m
Opakovanie vzoru (raport) : 45 cm
Materiál: vlies
Odtieň podkladu: hnedosivý so zlatými odleskami
Odtieň vzoru: sivý
 
Kolekcia tapiet Crafted od nemeckého výrobcu Hohenberger je inšpirovaná náhodnými prvkami, ktoré vznikajú rôznymi kreatívnymi remeselnými technikami ako je batikovanie, akvarel, rozmazanie či pečiatky. Jednotlivé motívy sa zdajú byť náhodné, spontánne a neúmyselné, pričom dizajny konkrétnych tapiet využívajú retro štýl, v ktorom farby jemne splývajú jedna v druhú a pôsobia ako ručne maľované. Inšpirujte sa vkusom minulých desaťročí a doplňte svoj interiér nielen zodpovedajúcim nábytkom či doplnkami, ale aj originálnymi tapetami, ktoré svojími hodvábne trblietavými povrchmi dodajú stenám nádych sofistikovanosti.

Vďaka použitému materiálu a kvalitnému spracovaniu je zaistená pevnosť, farebná stálosť, jednoduchá údržba a dlhá trvanlivosť. Tapety pôsobia tiež čiastočne ako tepelný a zvukový izolátor. Preklenujú drobné trhliny v podklade a sú ideálne na akýkoľvek povrch.

Podklad:  musí byť vystierkovaný /dôležité pre výborný výsledok a lepenie bez viditeľných spojov/, napenetrovaný a nosný - bez odlupujúcich sa častí. Odporúčané stierky viď karta príslušenstvo.

Lepenie: je potrebné sledovať priloženú etiketu s ikonami a technický popis. Použite správne lepidlo odporúčané výrobcom. Odporúčané lepidlá viď karta príslušenstvo.

Na stiahnutie:

Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom