logo

Produkty

 

 

Luxusné tapety DALIA - 101206

Výrobca:
RASCH TEXTIL
Farba:
sivomodrá
Vzor:
abstraktný
Odolnosť:
umývateľná
Povrch:
metalický
Výrobca - Kolekcia:
RASCH TEXTIL Dalia
Materiál:
vlies
Výrobca: RASCH TEXTIL
Záručná doba: 24 mesiacov
ID produktu: RASCH TEXTIL/Dalia/101206
Dostupnosť: 7-21 dní
74.95 rolka
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Uvedená cena je za 1 rolku tapety. Jedna rolka tapety obsahuje 10,00 x 0,53 m.

Upozornenie: farebné odtiene výrobku nemusia byť presne totožné s uvedeným obrázkom vzhľadom na odlišnosť prenosu farieb vašim monitorom. Výrobca a ani dodávateľ nezodpovedajú za rozdiely farebného prevedenia originálneho výrobku, ktorý ste si objednali, preto uvedená skutočnosť nemôže byť podnetom pre reklamáciu.
 
Tapeta: Dalia - 101206
Rozmery rolky: 10,00 x 0,53 m
Opakovanie vzoru (raport) : 32 cm
Materiál: vlies
Odtieň podkladu: sivomodrý
Odtieň vzoru: bledosivý, tmavosivý, sivomodrý
Autentické a prirodzené, no zároveň sofistikované a noblesné. Také sú tapety od výrobcu Rasch Textil z kolekcie Dalia. Sľubujú pocit moderného bývania, pričom vytvárajú luxusnú atmosféru. Netkané tapety z tejto kolekcie vyžarujú súčasne eleganciu a tiež jemnosť na každej stene.

Vďaka použitému materiálu a kvalitnému spracovaniu je zaistená pevnosť, farebná stálosť, jednoduchá údržba a dlhá trvanlivosť. Tapety pôsobia tiež čiastočne ako tepelný a zvukový izolátor. Preklenujú drobné trhliny v podklade a sú ideálne na akýkoľvek povrch.

Podklad:  musí byť vystierkovaný /dôležité pre výborný výsledok a lepenie bez viditeľných spojov/, napenetrovaný a nosný - bez odlupujúcich sa častí. Odporúčané stierky viď karta príslušenstvo.

Lepenie: je potrebné sledovať priloženú etiketu s ikonami a technický popis. Použite správne lepidlo odporúčané výrobcom. Odporúčané lepidlá viď karta príslušenstvo.

Na stiahnutie:

Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom